flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До вашої уваги травневий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

26 травня 2021, 11:57

   Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує знайомити читачів з найцікавішими правовими ініціативами, новелами чинного законодавства, надає юридичні консультації на шпальтах щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

   Серед актуальних тем сьогодення у черговому - травневому випуску читачі дізнаються про особливості отримання житлових субсидій, перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам.

   Також, у випуску йдеться про правову ініціативу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області - конкурс відеороликів про права дітей «Мої права - мій захист», приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

   25 травня у світі відзначають Міжнародний день зниклих безвісти дітей. Як уникнути трагедії, як діяти  батькам у разі  зникнення дітей та як діяти дітям у випадках, якщо вони загубилися? Про це розповідають представники   відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності  Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

   Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців системи БПД тощо.

   З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTvYF-MqUP6R0SDZd0koyLBYv01hLtiKpATkvb8jnOaty4sSq-EYaNw8Sv0ESAZxU_kW2_7HKmDoKyv/pub?start=true&loop=false&delayms=3000