flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вийшов черговий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

01 липня 2021, 08:07

   У червневому випуску щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» до уваги читачів пропонуються найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.

   До 25-ої річниці прийняття Конституції України читайте про важливість даної події в історії нашої держави. Щодо цієї теми розповідає перший заступник голови Полтавської обласної ради, кандидат юридичних наук, доцент Олександр Лемешко.
23 червня в Україні відзначається день державної служби. Про основні зміни до Закону України «Про державну службу» повідомляє заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях Артем Тімощук.

   Щодо перспектив ринку землі в Україні розповідає кандидат наук державного управління, експерт із земельних питань Вадим Чувпило.
Найцікавіші роз’яснення правового характеру до уваги читачів у постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

   З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSUvX3nWKCV928ZsAr_Drk024h4GhjuHW7UKryA1FL_EN6YTrZlBFyR_9AeS0E7qJYGDJ_rkDCBIniT/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.g9390c21022_2_75