flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги читачів черговий випуск юридичної газети «Правовий вісник»

05 жовтня 2021, 09:24

   Вересневий випуск видання розповість читачам про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства, найактуальніші юридичні коментарі.

   1 вересня на всій території України гостинно відкрили свої двері для клієнтів бюро правової допомоги. Наразі на Полтавщині працює 24 бюро правової допомоги. Про успіхи цих державних правничих інституцій читайте у випуску.

   8 жовтня правники України відзначають своє професійне свято – День юриста. Про затребуваність професії юриста в Україні та які юридичні професії будуть користуватися попитом у майбутньому розповідає видання.

   У рубриці «Думка спеціаліста» читайте щодо правових аспектів вакцинації в України.

   Найцікавіші роз’яснення правового характеру викладено у постійних рубриках: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

   У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД. З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSuO6cWF26mBQTkYilICpG_tpM5sIMmsoeWz_iD3WOVq7r2-fCAUPn3d6xRulPfabitnUnm7KlHoygV/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.ge9f89b8aa9_0_102