flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вийшов жовтневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

29 жовтня 2021, 11:22

  Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжується випуск електронної версії щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». Жовтневий випуск видання розповість читачам про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, ініціативи, новації чинного законодавства, новини від партнерів та найактуальніші юридичні консультації.

   Впровадження земельної реформи в України викликало чимало запитань у пересічних громадян. Про особливості захисту земельних прав мешканців громади області читайте у черговому номері видання.

   Збираючись для виїзду за кордон на постійне місце проживання громадянам України необхідно подати декларацію про майновий стан і доходи. Про алгоритм подачі документів дізнавайтеся у публікації від представників ГУ ДФС у Полтавській області у жовтневому випуску газети.

   Видання інформує також, зокрема, про особливості оформлення е-лікарняних.

   Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області відновлює проведення вебінарів у рамках правопросвітницької акції «Право знати». Вебінари проводитимуть щосереди о 17.00.

   Ініціатива має на меті поінформувати громадян про найбільш актуальні питання сьогодення, навчити вирішувати свої повсякденні питання у правовий спосіб.

   Найцікавіші роз’яснення правового характеру читайте у постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

   У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД. З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQCr55y_3CWmPUsY2J1B0mHkKUss0YqORExUueNvH-ndSt2lrsO43-7LWXqLIMF22aG_JvrnZRP6TU7/pub?start=false&loop=false&delayms=3000