flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд долучився до святкування Дня єднання

16 лютого 2022, 12:34

 

    Сьогодні, 16 лютого 2022 року, в Україні вперше відзначають нове державне свято – День єднання. Як повідомляє Укрінформ, відповідний указ №53/2022 опублікований на сайті глави держави. 

    Тепер щороку цього дня на державному рівні відзначатимуть День єднання та закликають вивішувати національні прапори, прикріплювати до одягу синьо-жовті стрічки.

   Відповідно до указу, в цей день має буде піднято Державний Прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах, виконано о 10:00 Державний Гімн України та проведено закордонними дипломатичними установам України в державах перебування відповідні іміджеві заходи, спрямовані на єднання та підтримку України.

    Хорольський районний суд разом із працівниками Служби судової охорони України та представниками Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури долучилися до святкування Дня єднання. З вітальним словом до колег звернувся голова суду Володимир Старокожко, який побажав кожному мирного неба над головою, незмінного оптимізму та віри в гідне майбутнє нашої держави, закликав зберігати спокій і бути свідомими громадянами в цей нелегкий для України час. На знак єдності з усім українським народом присутні прикріпили на одязі синьо-жовті стрічки та о 10 годині в приміщенні суду урочисто лунав Державний Гімн України.

    Колектив суду приєднується до всіх побажань, які звучать сьогодні і висловлює сподівання на встановлення миру і спокою в державі, збереження її суверенітету та цілісності. Слава Україні! Героям слава!