flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги читачів травневий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

30 травня 2022, 12:55

    Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує знайомити читачів з найцікавішими правовими ініціативами, новелами чинного законодавства та юридичними консультаціями на шпальтах щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

    Серед актуальних тем сьогодення у черговому випуску читачі дізнаються про особливості роботи системи БПД в Україні щодо захисту прав дітей в умовах воєнного стану.

    У травневій електронній версії газети йдеться про те, що коло осіб, які отримали право на безоплатну вторинну правову допомогу розширено і наразі такою допомогою можуть скористатися ще й потерпілі від сексуального насильства та катувань, а також люди, які втратили документи.

    Крім того, з набуттям чинності законодавчих змін, вже у листопаді поточного року такою допомогою можуть скористатися й люди, які зазнали позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії.

    У черговому випуску видання читачі також дізнаються про новели діючого законодавства у галузі земельних правовідносин в умовах воєнного стану тощо.

    З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням: https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTM9-xpYjrFLdtrBfXd07NW1dyF4wmNXHvqc20OnJU45YTNzhwqTrviqXKMYDCcCP4ctir-XLtUTqhH/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.p