flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Володимир Старокожко взяв участь у засіданні круглого столу.

14 листопада 2022, 09:49

    10 листопада 2022 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбувся круглий стіл за темою «Проблемні питання призначення та проведення судових експертиз», організований кафедрою кримінального права та кримінально-правових дисциплін Полтавського юридичного інституту та Полтавським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України.

    У заході взяли участь науковці Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, працівники Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, Полтавської обласної прокуратури, Полтавського відділення Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса». Також до заходу були залучені працівники слідчого управління ГУНП в Полтавській області та голова Хорольського районного суду Полтавської області.

    Виступи учасників заходу були присвячені проблемним питанням призначення та проведення судових експертиз.
Підбиваючи підсумки «круглого столу», гості й організатори відзначили унікальність проведеного заходу, який зміг об’єднати провідних українських фахівців та практиків, став майданчиком для обговорення актуальних питань призначення та проведення судових експертиз. Узагальнення правозастосовної практики та висновки, що були сформовані за результатами обговорення, стануть підґрунтям як для наукової розробки пропозицій щодо удосконалення чинного законодавства, так і орієнтиром для правозастосовної діяльності.

    Публікація підготовлена на основі матеріалів взятих із сайту Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Прес-служба суду.