flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги читачів черговий номер щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

26 листопада 2021, 10:15

    Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжується випуск електронної версії щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». Черговий випуск видання розповість читачам про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, ініціативи, новації чинного законодавства, новини від партнерів та найактуальніші юридичні консультації.

    Видання наразі інформує своїх читачів про електронний суд як сучасну можливість для учасників судового процесу; про проєкт «Custody Records», який стартував на Полтавщині та спрямований на підвищення рівня довіри громадян до правоохоронної системи і передбачає цілодобову фіксацію всіх дій щодо затриманої особи чи будь-якого громадянина, який потрапляє до відділку поліції.

    У рубриці «Думка експерта» розповідається про правові засади епідемічної безпеки: виклики, перспективи та право на захист трудових і соціально-економічних прав та інтересів найманих працівників.

    До уваги читачів «Правового вісника» зразки документів правового та процесуального характеру, приклади успішної практики системи БПД та інше.

    З листопадовим випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSYC9vpqCCZ1ni1zLYr8po6wSwehhiBgBwcST8TUi1OXa4---r5vzRnpDb1l5L1GGKm7-OAQPI9A3B-/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.p