flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація для присяжних щодо подання щорічних електронних декларацій

11 березня 2024, 14:52

Залишилося не так багато часу, а саме 20 днів  до завершення кампанії декларування за 2023 рік

Хорольський районний суд Полтавської області нагадує про необхідність подання присяжними до 31 березня 2024 року електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2023 рік.

Просимо подбати завчасно про подання декларацій  для уникнення негативних наслідків! Звертаємо Вашу увагу, що порушення вимог фінансового контролю, умисне недекларування або декларування недостовірної інформації є корупційними правопорушеннями, за які передбачено кримінальну та адміністративну відповідальність. Наслідки порушення вимог фінансового контролю визначені у статті 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення, декларування недостовірної інформації – у статті 366Кримінального кодексу України, а неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування – у статті 366Кримінального кодексу України.

З питань допомоги у заповненні електронних  декларацій  звертайтеся щодня (з понеділка по п’ятницю) за номером телефону (05362 32-8-89) або на адресу електронної пошти - inbox@hr.pl.court.gov.ua.